Scoala dupa scoala


Programul "Școala după școală" este un program complementar programului școlar obligatoriu, care oferă oportunități de învățare formală și nonformală, pentru consolidarea competențelor, învățare remedială și accelerare a învățării prin activități educative, recreative și de timp liber și se adresează atât elevilor din învățământul primar, cât și elevilor din învățământul secundar.

Cu programul "Scoala dupa scoala", echipa noastra incearca sa vina in sprijinul familiei. A lucra cu copiii este o sansa deosebita pentru un adult, deoarece lumea copiilor nostri ne creeaza o introducere in prorpia noastra copilarie, iar a fi acceptat in jocul copiilor fara a fi de aceeasi varsta, ofera o recunoastere si o dovada de incredere din partea lor.

Activitatea noastra este un adaos educational de tip institutional, dar nonscolar, subsumat educatiei non-formale, forma aflata in raport de complementaritate cu educatia formala.

Programul "Scoala dupa scoala" pentru scolarii mici este un serviciu deschis catre comunitate, care nu se substituie familiei, dar care vine in sprijinul parintilor extrem de ecupati, cu activitatile lor zilnice.

Proiectul nostru este construit pentru a oferi copiilor servicii de ingrijire dupa terminarea orelor de scoala, sprijin in efectuarea temelor, programe educative, asistenta sociopedagogica, asistenta psihologica, logopedie, activitati recreative, etc.